Workshop BOX

Legyél saját magad designere, rendeld házhoz Workshop BOXainkat!

Teremts kreatív Énidőt magadnak és családodnak!

Házhoz visszük az élményt!

A The Naan Design Stúdióban mindig valami új dolgon törjük a fejünket. Így született meg a Workshop BOXok ötlete is. Úgy is fogalmazhatnánk: a The Naan Design workshop élményeinek dobozba zárt változata.

Pontosan mi is az a Workshop BOX?

Egy olyan doboz, melyben 9 vagy 18 ékszerhez elegendő, minőségi ékszeralapanyagot, és egy #naanista pólót találsz készlet erejéig. A felhasználás módjában természetesen segítünk: a projekt megálmodója, Natasa Litvin designer egy oktatóvideóban minden szükséges információt elmond a tervezési és alkotási folyamatról.

Kinek ajánljuk a Workshop BOXainkat?

Olyan alkotószellemű egyéneknek, akik otthon élnék ki kreatív energiáikat (egyedül, társaságban vagy akár családdal). Akik személyre szabható, egyedi ajándékot keresnek, mely akár egy hobbi vagy szenvedély kezdete is lehet. Akik szeretnék a megszokottól eltérően elütni az idejüket és létrehoznának valami újat. Gyakorlott vagy teljesen kezdő alkotóknak. Gyerekeknek. Felnőtteknek. Nagyszülőknek. Mindazoknak, akik szeretnének elindulni vagy épp elindítani valakit a kreativitás útján.

A The Naan Design márka kedvelőinek és persze azoknak, akik rajonganak a Natasa Litvin által tervezett darabokért.

 

Kívánjuk, hogy a Workshop Boxok új színt és megannyi örömet vigyenek az életetekbe.

 

MERT ALKOTNI JÓ! 😊

Szeretettel,

Natasa Litvin és a The Naan Design Csapata